vervolg

een-op-een begeleiding


Het pad van ware zelfreflectie is uitdagend, vooral in deze huidige tijd. Er vinden momenteel veel verschuivingen plaats op aarde en de spanning bouwt in een rap tempo op. De shift in energie is verneembaar en alle donkere stukken in onszelf en in de wereld worden in het licht gezet. Alleen dan kunnen ze getransformeerd worden. We zijn allen tot op het bot geconditioneerd en veelal hebben we niet eens in de gaten hoe diep deze programmering zit. Niet alleen de systemen hebben daaraan bijgedragen; ook je opvoeding is bepalend voor jouw wereldbeeld en gedragingen. Hierdoor heeft ieder een eigen opvatting van ‘’normaal’’ en ervaren we allemaal wat anders bij het begrip ‘’liefde’’.

Alles op aarde wordt van binnenuit geboren en dat geldt ook voor jou en alles wat er uit jou voort mag komen. Dat is waar jij je antwoorden gaat vinden: binnen in jezelf. Ik zal een spiegel voor je zijn en alleen wanneer jij je raakbaar opstelt, zal je ook diep geraakt worden.

Het gevoel tussen jou en mij is bepalend. Daarom stem ik van tevoren met je af of er een prettige wisselwerking tussen ons is. Tijdens een gesprek kunnen er veel gevoelige zaken aan het licht komen; het is van groot belang dat er een gevoel van veiligheid en geborgenheid verneembaar is. Alleen dan kunnen we ons samen optimaal openstellen voor wat er zich in het moment aandient.

Wanneer jij er klaar voor bent om dit uitdagende pad te bewandelen, wandel ik graag een stukje met je mee. Ik zal je uitnodigen om volstrekt eerlijk in de spiegel te kijken. Besef dat jij alle kracht hebt om dit aan te gaan; je krijgt alleen wat je aankunt. Uitdagingen naar kracht. Daadkracht naar draagkracht.

Vind je het fijn om samen eens te kletsen? Ik maak graag tijd voor je vrij. Samen wandelen, rustig face-to-face zitten kletsen of via Zoom afspreken. Er zijn vele mogelijkheden. Vul gerust mijn formulier in en we gaan samen afstemmen wat voor jou prettig is.